thee cadeaugids
Overige

Cadeaugids: hét perfecte cadeau voor elke theedrinker

Thee is hét ideale kerstcadeau. Het is lekker, verwarmend, gezond én bevat vele opties voor ieders budget. Wel is het niet altijd eenvoudig te weten met welke thee je de ontvanger blij zal maken. No worries, we helpen je graag op weg zodat jij hét perfecte theecadeau kan vinden. In deze blog overlopen we voor elke soort theedrinker leuke cadeauopties.

Weet voor wie je koopt

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is of je weet wat voor soort thee de ontvanger van je cadeau graag drinkt. Als je weet wat voor thee iemand graag drinkt, is het uitzoeken van een cadeau piece of cake. Drinkt de persoon graag groene thee? Dan is een groene thee ontdekkingspakket een leuk idee. Is de ontvanger grote fan kamille? Dan is het misschien een origineel idee om hen een jaarvoorraad kamille te geven van bijvoorbeeld 10 of 15 zakjes.

Het wordt iets moeilijk als je geen idee wat voor thee iemand graag drinkt. Een vraag die je jezelf kan stellen is of diegene al lang thee drinkt of nog maar net de wondere wereld van thee ontdekt heeft. Nog moeilijker is het als je de persoon in kwestie niet goed kent. Geen nood voor elke soort theedrinker én ook voor koffiedrinkers en kinderen hebben we enkele leuke én originele ideeën opgelijst.

Cold brew thee recept kukicha met rozenblaadjes

Beginnende theedrinkers

Een beginnende theedrinker heeft nog maar net de theewereld ontdekt. Geef hen daarom een gevarieerde selectie theetjes zoals ons Tealovers theepakket. Ook ideaal zijn ontdekkingspakketten om één soort thee beter te leren kennen. Zo hebben we van het AMBAR Tea Ontdekkingspakket, Groene Thee Ontdekkingspakket, Zwarte Thee Ontdekkingspakket, Fruit- En Kruidenthee Ontdekkingspakket en Oolong Ontdekkingspakket. Ook een leuk idee is om een handig accessoire te geven, zoals een theeschepje, timer of mooi bewaarblik.

Ervaren theedrinkers

Een ervaren theedrinker heeft meestal al een grote theecollectie. Probeer hen daarom te verrassen met wat meer specialere thee die ze misschien nog niet kennen of gedronken hebben. Al onze speciale én meest exclusieve theetjes vind je hier. Andere leuke ideeën zijn een Theesnob Theepakket, Pu-erh Cake of een mooi item uit onze theeceremonie collectie.

Builtjesdrinker

Ook voor builtjes fanaten zijn er vele opties. Zo zijn er de kwalitatieve builtjes van onze eigen House of Tea builtjes lijn of de combo boxen van Or Tea?.

Een ander leuk idee is om hen losse thee te leren kennen door alle benodigdheden cadeau te doen. Leuke ideeën hiervoor zijn een handige filter of een mooie theetas met bijhorende filter in.

Kruidenfanaten

Drinkt degene waarvoor je een cadeau koopt graag kruidenthee? Verras hen dan met kruiden uit onze puur kruiden assortiment. We hebben o.a. hibiscus, brandnetel, Griekse bergthee, pure gember, kamille, pepermunt, salie, paardenbloem, valeriaanwortel, lindeblad én nog veel meer!

Sportievelingen en gezondheidsfanaten

Matcha is niet voor niets razend populair. Het wordt vooral gedronken door sportievelingen en gezondheidsfanaten omdat het veel antioxidanten bevat, meer dan gewone groene thee. Met kwalitatieve matcha zal je hen zeker blij kunnen maken. Ook origineel is om hen de nodige matcha accessoires cadeau te doen, zoals een matcha lepel, matcha bowl of matcha zeefje. Al onze Matcha’s en bijhorende accessoires vind je hier.

Koffiedrinkers

Voor koffiedrinkers kan je een leuke mok uitkiezen, ons volledig assortiment tassen vind je hier. We hebben mooie mokken met bloemetjes, katten, panda’s… Ook to-go tassen kunnen handig zijn voor koffiedrinkers, zo hebben we een mooie to go mok met katten.

Je kan ook proberen koffiedrinkers te overtuigen van de wondere wereld van thee. Je kiest dan best wel voor donkere thee met een sterke smaak, zoals onze Da Hong Pao, Kukicha, Lapsang Souchong of Pu-Erh Yunnan.

Kinderen

Kinderen zijn vaak dol op thee, vooral als hun mama of papa ook regelmatig van een kopje genieten. Daarnaast is thee ook een erg gezonde keuze voor hen. Onze aanraders voor kinderen vind je op onze pagina thee voor kids. Hier vind je zowel kindvriendelijke theetjes, alsook magische theetassen die van kleur veranderen.

Onbekend

Ken je de persoon voor wie je iets wilt kopen niet goed of weet je niet wat voor soort thee die graag drinkt? Kies dan voor klassieke theeën die iedereen wel kent zoals Kamille, Jasmin Green of Darjeeling. Ook leuk idee om in plaats van thee te kiezen voor een mooie mok of handige cold brew fles. Deze kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden.

Cadeaubon

We hebben ook cadeaubonnen. Hiermee kan de ontvanger naar hartenlust kiezen uit ons complete assortiment. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in waardes van 10 euro, 25 euro, 50 euro en 100 euro en kunnen ook gecombineerd worden. Ze blijven twee jaar na aankoopdatum geldig en worden geleverd in een stijlvolle Thee.be envelop.

thee cadeauNog enkele tips

  • Vraag enkele maanden/weken voor Kerstmis subtiel aan degene voor wie je iets wilt kopen, wat voor thee die graag drinkt. Belangrijk hier is om het subtiel te vragen, zonder dat de persoon in kwestie door heeft dat het gaat over zijn/haar kerstcadeau.
  • Als je voor vele personen theecadeaus nodig hebt, maak dan een lijstje met ideeën/de favoriete thee van elke persoon als je die kent. Duid ook zeker aan op je lijst als je het cadeau gekocht hebt om zo een mooi overzicht te behouden.
  • Geef je een mok cadeau? Die heeft vaak een typische, makkelijk herkenbare vorm. Zorg bij het inpakken dat je de vorm onherkenbaar maakt om de verrassing te behouden. Dit kan door twee lagen inpakpapier te gebruiken, bubbelplastic of door de mok (of ander herkenbaar item) eerst in een doos te doen en dan de doos in te pakken.
  • Als je vloerverwarming hebt, kan je een cadeau met thee best niet te lang op voorhand onder de kerstboom klaarleggen.

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren bij het vinden van een geschikt kerstcadeau. Wil je dat we jouw geschenk feestelijk verpakken? Geen probleem! Selecteer de cadeauverpakking optie bij het afrekenen en we zorgen ervoor dat jouw order feestelijk ingepakt wordt. Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via e-mail of whatsapp en we assisteren je met plezier bij het kiezen van een passend cadeau.

De producten in deze blogpost

  • Dit pakketje neemt je mee op een reisje doorheen de thee- en infusiewereld en is ideaal voor iedereen die gebrand is op het ontdekken van nieuwe smaken. We laten je kennismaken met verschillende groene thee blends, waarbij groene theebladeren gecombineerd worden met bloemen en fruit....

  • Deze mooie doos bevat maar liefst 27 theebuiltjes met de volgende smaken : Kung Flu Fighter  (gember en eucalyptus) Mount Feather ( groene thee) EnerGinger (gember en citroengras) Ginseng Beauty (groene thee met zoethout en ginseng) Detoxania (groene thee met kurkuma) The Playful Pear (groene...

  • Een cadeau waar elke tea lover blij van zal worden, een cadeaubon ter waarde van 50 euro. De ontvanger van de cadeaubon kan zo zelf een keuze maken uit ons volledige assortiment. We hebben ook cadeaubonnen van 10 euro, 25 euro en 100 euro en...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *