Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Een kwalitatieve thee zet je met liefde én in een mooie theetas of een glas. Het aanbod van theetassen en theeglazen is bijzonder groot en dus is er voor iedereen wat wils en voor iedere situatie een geschikte kop. Zo vind je in ons assortiment theetassen met ingebouwde filter en een afdruipschaaltje, ideaal voor wie de ganse dag door thee drinkt en ook voor wie op de werkvloer graag een losse thee wil kunnen zetten. Je kan opteren voor een set met verschillende tassen zodat je al je gasten een heerlijke kop thee kan voorschotelen, of je kan je eigen unieke favoriete tas uitkiezen. Kleine kopjes of een lekker grote mug om mee in de zetelen te snuggelen. You name it! WE got it.

Theetassen worden ook steeds populairder, zeker voor losse thee is het leuk om de theeblaadjes te zien ontvouwen. Er zijn heel wat unieke designs op de markt en het ziet er bijzonder fancy uit. Geen wonder dat hippe koffiebars hun thee bijna allemaal in theetassen zetten tegenwoordig.
Het is je misschien al opgevallen dat theetassen en theeglazen de laatste jaren steeds minder een oor hebben om je tas mee vast te houden. Dit lijkt misschien onhandig op het eerste zicht maar er zit een filosofie achter.

In het Oosten, waar de bakermat van thee zich bevindt, wordt thee nooit uit een mok met een oor gedronken. Zij nemen hun kopje altijd in hun handen. Dit is omdat je op deze manier thee veel beter kan beleven. Je krijgt veel meer voeling met de temperatuur van je thee en temperatuur is een essentiële factor in zowel het zetten van je als het laten trekken van je thee én het drinken van de thee op de juiste temperatuur. Wie een theetas met een oor gebruikt zal minder goed aanvoelen wanneer de thee perfect is om te drinken. In het Oosten wordt hier meer aandacht aan geschonken omdat thee meer is dan gewoon een drank, het is een cultuur, een traditie en een beleving. Wie dus dieper in de wereld van thee wil duiken die kan opteren voor een theetas of theeglas zonder oor.