De wereld van thee is geen kleintje. In tegendeel: de opties zijn eindeloos! Alleen al de ruime wereld van de Camelia Sinensis (zwarte, groene, witte, oolong, gele en Pu-Ehr thee) bevat zoveel verschillende bewerkingsmethoden en cultivars, dat je je er een leven lang in kan verdiepen. Daarnaast zijn er ook nog infusies en blends. De enorme variëteit aan smaken, aroma’s, geuren, texturen, afdronk enzovoorts maken dat er voor iedereen wel een thee naar wens is. Alleen kan het aanbod soms zo overweldigend zijn dat het even zoeken vergt naar jouw lievelingsthee.

Bij Thee.be willen we je kennis laten maken met zoveel mogelijk verschillende thees en dus bieden we een ruim aanbod aan losse thee, blends en infusies aan. En net daarom creëerden we speciale theepakketten voor zij die op een ware ontdekkingsreis willen met hun theetjes.

Onze theepakketten vormen steeds een verzameling van uiteenlopende theetjes die je geprobeerd moet hebben. Je kan daarbij kiezen voor een categorie, bijvoorbeeld het Groene thee Ontdekkingspakket of het Zwarte thee Ontdekkingspakket, waarbij je al een voorkeur van theesoort kiest. Of je kan ook gaan voor een mix zoals het Tealovers Ontdekkingspakket of Steffi’s favorites bijvoorbeeld.

De theepakketten vormen ook een leuk cadeautje voor elke theeliefhebber.

Toont alle 14 resultaten

Show sidebar

AMBAR Tea Ontdekkingspakket

Cold Brew theepakket

62,50

Fruit- en Kruidenthee Ontdekkingspakket

50,00

Garden of Eden theepakket

Groene Thee Ontdekkingspakket

45,00

Herfst & Winterthee Pakket

House of Tea theebuiltjes pakket

Iced Tea Pakket

Oolongthee Ontdekkingspakket

65,00

Steffi’s Favorites Theepakket

99,95

Tea Snob Theepakket

Tealovers Theepakket

Theepakket ten voordele van de Diabetes Liga

50,00

Zwarte Thee Ontdekkingspakket

50,00