Nadat je je favoriete thee gevonden hebt, start de zoektocht naar de nodige accessoires. De wereld van de thee accessoires is bijna even divers als die van de thee zelf. Wij selecteerden de allerleukste theepotten, theetassen, theemokken, warmtehouders en on-to-the flessen voor jou zodat theedrinken nog leuker wordt.

Resultaat 1–24 van de 110 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Theewarmer met kaars RVS

“Cosy Cats” theetassen 300ml: set van 2

“Tea” theetas met filter en deksel 400ml

Blauwe theetas met filter en deksel 0,35L

15,95

Cherry Blossom Theetas met filter en deksel 350ml

21,95

Chinese theeset 0,7L

Chinese theeset wit 1,2L

Flowtea theefles Cherry Blossom

Flowtea theefles Ginko

Flowtea theefles Leaf

Flowtea theefles Mandala

Flowtea theefles Padma

Flowtea theefles Tropic Summer

31,95

Gietijzeren onderzetter zwart

Gietijzeren Theepot “Aracha” Zwart 1,2l

Gietijzeren theepot “Benifuki” Grijs 0,8l

44,95

Gietijzeren Theepot “Denguri” Grijs 0,8l

Gietijzeren theepot “Yamaguchi” Zwart 0,3L

Glazen éénpersoons theeset 0,45L

Glazen onderzetter met kaars

Glazen theefles on-the-go

Glazen theekop met RVS filter 360ml

Glazen theepot 0,4L met glazen theefilter

Glazen theepot 1,2L met glazen theefilter

46,95

De wondere wereld van thee kent een rijkelijke geschiedenis en heel veel traditie. Wie dieper in het theeverhaal duikt die vindt er een ganse wereld vol schatten. Het is magisch hoeveel verschillende smaken en soorten thee er bestaan en dat allemaal van dezelfde plant, de Camellia Sinensis. De productiemethoden zijn eindeloos en daardoor zijn er heel grote verschillen, zowel in vorm, smaak en kleur. Zelfs binnen dezelfde theeklasse zijn er ruime variëteiten. Denk bijvoorbeeld maar aan de uiteenlopende smaken van groene thee bijvoorbeeld. Een Lung Jing geeft een koekjesachtige smaak terwijl de Japanese thee’tjes veel grassiger zijn bijvoorbeeld. En behalve de orthodoxe theeën zijn er natuurlijk ook nog alle blends en infusies zoals kruidenthee’s en infusies.

Met een geschiedenis die ver teruggaat en een brede waaier aan smaken en soorten, kan het ook niet anders dan dat er ook voor het drinken van thee een heel assortiment aan materiaal bestaat. Thee is veel meer dan een drank alleen en dus staat beleving centraal. Bij Thee.be zorgen we daarom voor een ruim assortiment aan theepotten, theeglazen en theetassen bijvoorbeeld.

Je kan opteren voor een gans servies, in allerhande kleuren, maten en modellen, of je kan een leuke mok speciaal voor jou uitkiezen. Tegenwoordig is het ook zeer hip om thee te drinken uit glazen theetassen. Een mooie theetas is ook steeds een leuk cadeautje!

Bij Thee.be bieden we theepotten aan waaruit je vele tassen thee kan schenken maar je kan ook een setje voor 1 persoon uitkiezen bijvoorbeeld. Zo hoef je bijvoorbeeld geen grote theepot te brouwen wanneer je tijdens de dag gewoon enkele kopjes voor jezelf wil. Er zijn tegenwoordig ontzettend leuke thee-voor-één-modelletjes. Wil je de ene keer je thee los zetten en een andere keer theebuiltjes gebruiken, dan kan je een aparte filter kopen. Met een warme theepot wees je best voorzichtig, de hete temperaturen kunnen namelijk je tafel of tafelkleed beschadigen. Om je thee warm te houden kan je je theepot op een theehouder zetten en wie zijn thee graag warm houdt die kan een houder kiezen met een kaarsje eronder.

Voor je theepot kan je gaan voor eentje met een filter (om losse thee te zetten) of eentje zonder een filter (wanneer je eerder met builtjes werkt bijvoorbeeld). Zie je de bladeren van je losse thee graag à la minute ontvouwen dan kan je opteren voor een mooie glazen theepot. De smaak van je thee wordt niet beïnvloed in een glazen of porseleinen theepot bijvoorbeeld maar wel in een theepot van klei of gietijzer. Beetje gek? Nee hoor, de Chinezen zetten hun thee steeds in een klei theepot en wassen deze ook nooit uit. Net omdat ze willen dat de pot de smaak overneemt. Je zal dan ook zien dat Chinezen voor elke theeklasse (witte thee, groene thee, zwarte thee, oolong,..) een aparte pot hebben.

Op welke manier jij je thee ook drinkt, wij zorgen voor alles wat je nodig hebt.