Je thee ook onderweg drinken? Daar hebben wij de perfecte oplossing voor! We hebben verschillende flessen om heel makkelijk je favoriete thee on-the-go te drinken, in glas, met filter én een sleeve, in verschillende maten en kleuren en met leuke prints. Bekijk hieronder ons aanbod on-the-go theeflessen.

Toont alle 14 resultaten

Show sidebar

Flowtea theefles Cherry Blossom

31,95

Flowtea theefles Ginko

31,95

Flowtea theefles Leaf

31,95

Flowtea theefles Mandala

31,95

Flowtea theefles Padma

31,95

Flowtea theefles Tropic Summer

31,95

Glazen theefles on-the-go

26,50

Gong Fu Cha reisset 160 ml

34,95

Hario cold brew fles on the go 400ml – licht groen

29,95

Hario cold brew fles on the go 400ml – licht roze

29,95

On the go fles met RVS filter

19,95

To-go mok met katten

16,95

Totebag “TEA”

5,95

Flowtea theefles New Little Geisha

31,95

Take-away koffie is al langer hip, take-away thee liet wat langer op zich wachten maar daar komt gelukkig stilletjes aan verandering is. On-the-go je favoriete drankje sippen is niet meer enkel voor de koffiedrinkers ook een thee onderweg kan perfect. En daar hebben we de tools voor.

Bij Thee.be hebben we verschillende opties voor zij die hun thee graag meenemen. Zo kan je ervoor kiezen om thuis je thee te zetten en een grote bus mee te nemen – sommige thermossen houden de thee de ganse dag warm – of je kan je theebladeren onderweg laten trekken. We hebben verschillende nieuwe technologieën in de aanbieding. Zo zijn sommige theeflessen zo gemaakt dat je er 100 procent zeker van kan zijn dat ze niet kunnen lekken, in je handtas of laptopzak bijvoorbeeld. Misschien drink je graag je favoriete theetje in de auto, in dat geval kies je best een fles die in je cupholder past. Zet je graag losse thee in plaats van builtjes dan kan je opteren om een thee thermos te kiezen met een filter waardoor je je losse thee meteen in je on-the-go-fles kan doen.

Behalve prachtige glazen varianten hebben we ook verschillende kleurrijke designs in de aanbieding. Kies je favoriet en geniet van thee, alle dagen, waar je ook gaat.