Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Take-away koffie is al langer hip, take-away thee liet wat langer op zich wachten maar daar komt gelukkig stilletjes aan verandering is. On-the-go je favoriete drankje sippen is niet meer enkel voor de koffiedrinkers ook een thee onderweg kan perfect. En daar hebben we de tools voor.

Bij Thee.be hebben we verschillende opties voor zij die hun thee graag meenemen. Zo kan je ervoor kiezen om thuis je thee te zetten en een grote bus mee te nemen – sommige thermossen houden de thee de ganse dag warm – of je kan je theebladeren onderweg laten trekken. We hebben verschillende nieuwe technologieën in de aanbieding. Zo zijn sommige theeflessen zo gemaakt dat je er 100 procent zeker van kan zijn dat ze niet kunnen lekken, in je handtas of laptopzak bijvoorbeeld. Misschien drink je graag je favoriete theetje in de auto, in dat geval kies je best een fles die in je cupholder past. Zet je graag losse thee in plaats van builtjes dan kan je opteren om een thee thermos te kiezen met een filter waardoor je je losse thee meteen in je on-the-go-fles kan doen.

Behalve prachtige glazen varianten hebben we ook verschillende kleurrijke designs in de aanbieding. Kies je favoriet en geniet van thee, alle dagen, waar je ook gaat.