Hoe verzenden wij bij Thee.be uw pakketjes?

Alle bestellingen die op een werkdag bij ons worden ontvangen voor 17u30, en waarvan alle bestelde producten op voorraad zijn worden dezelfde dag nog verzonden.

De bedoeling is steeds dat uw pakket dan de volgende werkdag geleverd wordt op uw adres in België. Voor andere landen in Europa kan de verzending één of twee dagen extra onderweg zijn.

Vanzelfsprekend ontvangt u van ons steeds een trackingcode van zodra uw pakket bij ons vertrokken is. Op die manier kan u goed opvolgen wanneer u uw pakket bij u thuis kan verwachten.

Wat zijn de verzendkosten?

Vanaf een bestelbedrag van €40,00 verstuurt Thee.be uw bestelling steeds volledig gratis binnen België en Nederland. Voor kleinere bestellingen onder de €40,00 wordt een kleine verzendkost van €4,95 aangerekend voor verzending binnen België en €6,95 voor verzendingen naar Nederland..

Klanten die een pakket willen laten leveren in andere landen in Europa betalen een vast verzendtarief afhankelijk van het land van bestemming. Een gedetailleerd overzicht van alle verzendkosten en de landen waar Thee.be pakketjes kan laten leveren kan je hieronder onze verzendtabel raadplegen.

Overzicht verzendopties- en kosten

Land levering

Leveringskost

België €4,95 (gratis vanaf een bestelling van €40)
Duitsland €7,95
Frankrijk €12,95
Luxemburg €8,95
Nederland €6,95 (gratis vanaf een bestelling van €40)

Afhaalpunt

Thee.be is een webshop, we hebben geen fysieke winkel. Wel hebben we recent een afhaalpunt geopend in Schelle in samenwerking met Vaporshop. Hier kunnen bestellingen opgehaald worden die online geplaatst werden. Tijdens het afrekenen kan je de optie ‘afhalen in ons afhaalpunt’ aanduiden. Je krijgt dan een email zodra je bestelling klaar ligt in het afhaalpunt. Bestellingen liggen gemiddeld 30 minuten tot maximum 1 werkdag later klaar in het afhaalpunt. 

Je kan Vaporshop Schelle terugvinden naast AVA papierwaren op de Boomse Steenweg (A12) in Schelle.

Let op: in ons afhaalpunt kunnen enkel bestellingen afgehaald worden, er kunnen geen producten ter plaatse gekocht worden.

Vaporshop SchelleAdres afhaalpunt

Winkel Vaporshop Schelle

Boomsesteenweg 10, 2627 Schelle

Openingsuren afhaalpunt

Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 19:00

Zaterdag: 10:00 -18:00