Ook voor de kleinsten onder ons gaan we steeds op zoek naar heerlijke en kindvriendelijke thee en natuurlijk ook naar allerhande accessoires om die thee op een leuke manier te presenteren. Kinderen zijn vaak dol op thee, zeker wanneer ook mama of papa vaak theedrinken, bovendien is het ook een heel gezond drankje voor hen.

Toont alle 13 resultaten

Show sidebar

Magic mug “Street Cats” 250ml

Set van 2 theetassen “Animal Party” 350ml

Set van 4 Theetassen met katten 250ml

34,95

Strawberry Kiss

Een zoete & fruitige aardbeithee
5,60

Sunset Glow AMBAR

Een zoete fruitinfusie
7,50

Thee-ei met bij

Thee-ei met unicorn

Theefilter kat

Theefilter Nijlpaardje

Tropical Paradise

Fruitthee met mango en ananas
8,99

Thee-ei Ananas

7,95

Thee-ei met flamingo

7,95

Theepot met katten 0,6L

29,95

Thee is een geweldige drank en dat is het zeker niet enkel voor volwassenen, ook kids houden van thee. Met thee kan je eindeloos variëren en het is bovendien stukken gezonder dan frisdrank of fruitsappen. Kinderen houden over het algemeen van iced tea maar ook warme thee kan hen verbazend goed bekoren. Thee, gemaakt van theeblaadjes, bevat steeds cafeïne en dus is het voor kinderen best om voor kruidenthee of fruitthee te kiezen. In ons thee-assortiment hebben we een ruim aanbod aan cafeïnevrije thee.

Omdat we bij Thee.be sterk geloven in de kracht van thee voor kinderen besteden we er extra aandacht aan om thee zo leuk mogelijk te maken voor de kleinsten. Onze missie is om ook kinderen kennis te laten maken met verschillende smaken van thee én hen weer in contact te brengen met gezonde en natuurlijke dranken. Kinderen houden ervan om hun eigen leuke mok of theesetje te hebben en daarom gaan we ook steeds op zoek naar leuke producten voor kinderen.