Wil je graag bijleren over thee? Ook dat kan bij Thee.be! Onze missie is om iedereen aan de thee te krijgen en we delen dan ook graag al onze theekennis. Dat doen we niet alleen op onze blog maar ook in levenden lijve leren we je graag de kneepjes van het vak. In de verschillende workshops deelt niemand minder dan onze eigen theesommelier Steffi Vertriest al haar tips en tricks. Steffi behaalde verschillende malen haar diploma als Theesommelier en dat deed ze bij verschillende mentoren om zo thee te begrijpen vanuit alle invalshoeken. De workshops beloven dus een brede waaier van opties te bieden.

In onze verschillende thee workshops maak je uitgebreid kennis met alle aspecten van de thee. Zo leer je onder andere hoe je het allerbeste uit je theeblaadjes kan halen. Een heerlijke kop thee zetten vereist een aantal cruciale stappen. Je leert de ideale temperaturen om je thee op te zetten, de verhouding tussen je water en blaadjes, trektijden en ga zo maar door. Maar ook de geschiedenis en de theecultuur komen aan bod. Je zal in de workshops gauw merken dat de theewereld een bijzonder rijkelijke wereld is, zowel qua cultuur als geschiedenis.

In de workshops kiezen we er steeds voor je een zo breed mogelijke waaier aan opties mee te geven en de verschillende workshops coveren verschillende domeinen van de thee. Zo zullen we je in de workshop “Kennismaken met thee” de verschillende zetmethoden leren bijvoorbeeld en in onze zomerworkshops leer je koude thee maken op allerhande verschillende manieren. In de workshop foodpairing staat dan weer de combinatie van gerechtjes en thee centraal.

Laat de wondere wereld van thee, in al z’n aspecten, voor je opengaan in één van onze theeworkshops. Kan je niet op de data van de geplande workshops? Houd dan zeker onze website in het oog. We plannen maandelijks een of meerdere workshops in.

Toont alle 2 resultaten

Show sidebar