Een relatief nieuwe manier van theezetten waar wij bij Thee.be alvast dol op zijn. Wie een Tea Maker wil kopen die zit hier juist!

Enig resultaat

Show sidebar

Theemakers zijn relatief nieuw op de markt en zijn een ware hype aan het worden. Vele restaurants en lunchbars switchen naar theemakers omdat het prachtig oogt en ze vele mogelijkheden bieden. Sommige theemakers werken met een press-systeem wat mooi het ontvouwen van de bladeren laat zien. Je drukt de bladeren naar beneden wanneer je thee genoeg geïnfuseerd is. Wanneer je werkt met een press-systeem hou je er best rekening mee dat ook wanneer de theebladeren naar beneden gedrukt zijn, er nog steeds infusie plaats vindt. Een kleine pot werkt daarom vaak beter voor losse thee met een press-systeem. Zo kan je je volledige inhoud uitschenken wanneer de thee lang genoeg getrokken heeft. Ook kleine glazen theepotjes met een filter in plaats van een press-systeem zijn een leuke theemaker. Ze komen in allerhande verschillende designs voor en zijn een leuke eye-catcher in je keuken. Ook hier schenk je best meteen uit wanneer de thee voldoende getrokken heeft.

Een andere hippe theemaker die heel snel aan populariteit wint is wat men de echte ‘teamaker’ noemt. Hierbij laat je de thee trekken in de teamaker en wanneer deze genoeg getrokken heeft, op de juiste temperatuur, plaats je hem op een een mok, een theetas of theeglas en stroomt er vanzelf thee in. Het is de ideale manier om al je gasten aan tafel op een hippe manier van een heerlijke kop thee te voorzien.

Theemakers zijn speciaal gemaakt om losse thee makkelijk te laten trekken én makkelijk te schenken. Uiteraard kan je in vele theemakers ook builtjes gebruiken.