Prijsaanpassingen 2022
Overige

Ook Thee.be verplicht om prijsaanpassingen door te voeren

We kunnen er niet omheen, het leven wordt steeds duurder. Zo ook de prijzen op de wereldmarkt van onze geliefde theetjes en thee-accessoires. Deze prijsstijging is te danken aan een combinatie van factoren: onder andere de impact van COVID-19, slechte thee-oogsten door droogte, de oorlog Rusland-Oekraïne, hoge energieprijzen, de Dollar-Euro wisselkoers en de hoge transportkosten op de wereldmarkt…

Dit alles zorgt ervoor dat al onze leveranciers hun prijzen drastisch verhoogd hebben het voorbije half jaar. Bij Thee.be kunnen we daarom niet anders dan ook een (kleine) prijsstijging door te voeren om onze service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen. We hebben gedurende de voorbije maanden deze prijsaanpassing zo lang mogelijk uitgesteld, maar momenteel is het niet meer haalbaar om onze bestaande prijzen te hanteren.

Geen algemene prijsverhoging

We voeren geen algemene prijsstijging door, maar hebben elk van onze producten individueel bekeken om de prijsstijging zo klein mogelijk te houden en nog steeds scherpe prijzen te kunnen bieden. Zo zullen de prijzen van onze losse theetjes in het algemeen minder stijgen dan de prijzen van de thee-accessoires. Waar we bij de losse thee een gemiddelde prijsstijging van zo’n 10% zien, zullen onze accessoires zoals theefilters en theetassen gemiddeld met zo’n 15 tot 20% duurder worden.

Er zijn ook een hele hoop producten die niet duurder worden. Zo’n 30% van onze prijzen blijven onveranderd.

We voeren onze prijsstijging door op 15 september 2022. Wij kiezen ervoor om deze prijsstijging nu al te communiceren om onze trouwe klanten de kans te geven nu nog aan te kopen aan onze oude prijsstructuur. Heb je favorietjes? Profiteer er dan nu van en plaats je bestelling voor onze nieuwe prijzen in werking treden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *