Leuke kerstcadeau ideeën thee
Theeblog

Leuke kerstcadeau ideeën voor ieders budget

Kerst is de leukste én gezelligste tijd van het jaar. Lekker eten, gezellig samenzijn en niet te vergeten… cadeaus. Thee is hét ideale cadeau. Het is niet duur en vele mensen drinken het dagelijks, zowel jong als oud. Bovendien is thee veel gezonder dan de meeste andere dranken die als geschenk gegeven worden. Het is verrassend, origineel en je kan er ook veel kanten mee uit. Zo kan je enkele zakjes losse thee geven, een theepakket of misschien een mooie theepot.

Bij Thee.be hebben voor ieder wat wils. We hebben lekkere pure thee, heel wat blends en infusies en ook een uitgebreid aanbod aan leuke thee-accessoires. We doken in ons assortiment en selecteerde items voor ieders budget, van kleine secret santa cadeautjes tot grote cadeaus om mee te pronken.

Leuke kerstcadeaus onder 20 euro

Cadeau ideeën van 20 à 40 euro

Originele kerstcadeaus boven 40 euro

Cadeaubon 25 euro Thee Cadeaubon

Laat je de theedrinker liever zelf kiezen? Of heb je geen idee welke soort thee de ontvanger van het cadeau graag drinkt? Kies dan voor een cadeaubon. Zo kan de ontvanger zelf een keuze maken uit ons gehele aanbod. We hebben cadeaubonnen van 10 euro, 25 euro, 50 euro en 100 euro en deze kunnen ook onderling gecombineerd worden. De cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig vanaf de dag van aankoop en komen in een bijpassende Thee.be enveloppe.

We hopen je geïnspireerd te hebben in je zoektocht naar een leuk kerstcadeau. Heb je graag dat wij het cadeau mooi inpakken? Dat kan zeker! Voeg tijdens het afrekenen de optie cadeauverpakking toe en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling als cadeautje wordt ingepakt. Heb je graag persoonlijk advies? Stuur ons via e-mail of whatsapp en we helpen je graag met het uitzoeken van iets leuks.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *