We helpen graag met het uitkiezen van lekkere theetjes om te serveren in uw zaak, het op punt stellen en vernieuwen van uw theekaart of de juiste zetwijze te bepalen voor elke thee. We hebben een heel uitgebreid aanbod van verschillende soorten theeën, blends en infusies. We hebben zowel klassiekers zoals Earl Grey, English Breakfast en Kamille, als verrassende blends met Gember of Rozenbottel, maar ook meer specialere thee zoals jasmijnthee, oolong thee en Japanse groene thee.

Bovendien hebben we allerlei thee accessoires om het zetten van losse thee zo eenvoudig mogelijk te maken. We zijn ook volop bezig met het ontwikkelen van een eigen theebuiltjes assortiment House of Tea. Meer info volgt binnenkort. Ook geven we graag advies over teapairing, waar we op zoek gaan naar aangepaste theeën voor bij elk van uw gerechten.

Bestellen kan vanaf 100 euro en verzending is steeds gratis. B2B klanten kunnen online bestellen mét korting met een persoonlijke code. Tijdens het afrekenen zijn er velden om de bedrijfsnaam en btw-nummer in te vullen, de factuur wordt dan automatisch per mail bezorgd.

Ook hebben we grootverpakkingen losse thee van 0,5 kg. Deze zijn te bestellen via mail vanaf een totale bestelhoeveelheid van 3 kg (bijvoorbeeld van 6 theeën een halve kilo of van 3 theeën telkens 1 kg). We bieden deze grootverpakkingen van 500 gram aan een speciale B2B prijs aan. De levertermijn van deze grootverpakking is afhankelijk van onze voorraad en bedraagt gemiddeld 2 à 5 werkdagen. De leverkosten zijn steeds gratis.

Voor grootverpakking prijzen en meer info zijn we steeds bereikbaar via email support@thee.be of telefoon +32 456 40 57 63.

theeleverancier horeca