Thee in je eindejaar pakketten voor je werknemers? Dat is zeker mogelijk. Thee is lekker én goed voor het welzijn en de gezondheid van je werknemers. Bedank je medewerkers met een mooi eindejaarspakket met thee. We hebben bij thee.be vele mogelijkheden voor professionelen en bedrijven. We hebben ook een grote voorraad en kunnen snel en op maat leveren. Wij werkten al met veel bedrijven samen om hun eindejaarspakketten een healthy touch te geven en hebben dus de nodige ervaring in het maken van eindejaarspakketten.

Thee voor eindejaarspakkettenWe hebben zowel pure theeën, blends, kruiden- en fruitthee, dus voor elk wat wils. Ook hebben we allerlei thee accessoires zoals theeglazen, theefilters, theeblikken. Onze thee kan zowel in kleine hoeveelheden als in bulk gekocht worden en craft zakjes kunnen verpakt worden met een hoeveelheid thee naar keuze. We hebben ook een premium theelijn van theesommelier Steffi Vertriest, genaamd AMBAR. De AMBAR theelijn bevat zowel pure thee als blends en komt in mooie zakjes van 20 tot 100 gram (afhankelijk van het soort thee).

Wij doen heel wat distributie en groothandel en kunnen vanuit ons magazijn in Schelle makkelijk leveren. We kunnen snel schakelen en hebben van heel wat producten veel voorraad. We zien een enorme groei in de theemarkt en zijn zeker dat thee een mooie én gezonde toevoeging is aan elk eindejaarspakket. Neem contact met ons op voor een offerte op maat, aangepast aan uw noden en wensen.

Voor meer info of een offerte op maat zijn we steeds bereikbaar via email support@thee.be of telefoon +32 456 40 57 63.