Heeft u een winkeltje? Dan kan thee ook een heel interessant product zijn om te verkopen. Thee is hip en een echte groeimarkt. Het is gezond, niet duur en ook heel populair om cadeau te geven.

Ambar Tea Losse TheeLosse thee

De premium theelijn van theesommelier Steffi Vertriest is hier ideaal voor. De AMBAR theelijn bevat 12 theeën, zowel pure thee als blends, en komt in mooie zakjes van 20 tot 100 gram (afhankelijk van het soort thee). Het is ook mogelijk om maar een paar theetjes uit de collectie te kiezen. Ook hebben we mooie bijpassende AMBAR blikken, want thee blijft langer goed als het in een afgesloten blik bewaard wordt.

Bestellen kan via onze webshop en B2B klanten krijgen steeds 30% korting op het AMBAR assortiment met een persoonlijke kortingscode. Bestellen kan vanaf 100 euro en de verzending is steeds gratis. De factuur wordt bij elke bestelling automatisch per mail bezorgd.

Indien gewenst kunnen we ook steeds vrijblijvend de AMBAR folder opsturen per post of via WeTransfer. Deze folder bevat een voorstelling van theesommelier Steffi Vertriest en alle theetjes uit de collectie.

House of Tea TheebuiltjesPremium theebuiltjes

Met ons nieuwe merk House of Tea hebben we een prachtig alternatief voor de vaak saaie theebuiltjes van de grote merken. Een high-end merk met prachtige biologisch afbreekbare builtjes en échte thee zonder additieven tegen een mooie prijs.

We spelen je graag alle informatie door over de House of Tea theebuiltjes zodat je ons gamma kan ontdekken.

Bij interesse en voor meer info zijn we steeds bereiken via email support@thee.be of telefoon +32 456 40 57 63.