Kwalitatieve thee in de kantine of in je bedrijfskeuken voor je medewerkers? Ook daarvoor kan je terecht bij Thee.be. We hebben een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve thee losse thee én theebuiltjes aan scherpe prijzen. Je medewerkers zullen een tasje heerlijke thee zeker op prijs stellen.

Thee voor bedrijven kantinesOnze House of Tea builtjes (coming soon) zijn hier ideaal voor, zo kunnen je werknemers snel maar eenvoudig lekkere thee zetten. Of ga nog een stapje verder en verwen je werknemers met ons uitgebreid aanbod aan losse thee. Geen idee welke thee te kiezen? Geen nood! We hebben een heel aantal theepakketten om uit te kiezen, zo hebben we maar liefst 12 verschillende theepakketten, kleine en grote theepakketten, van één theesoort of met allerlei verschillende theesoorten, winterse theepakketten én ook zomerse theepakketten. Kortom voor ieder wat wils én eenvoudig uit te kiezen.

Een mooie en kwalitatieve theecollectie in je bedrijfskeuken geeft ook een goede indruk bij het ontvangen van klanten. Zo kan je belangrijke klanten een heerlijk tasje thee aanbieden.

Bestellen kan via onze webshop en de verzending is steeds gratis vanaf 40 euro. Ook een factuur is geen enkel probleem. Tijdens het afrekenen zijn er velden om een bedrijfsnaam en btw-nummer in te vullen. De factuur wordt dan automatisch per mail bezorgd.

Voor meer info zijn we steeds bereikbaar via email support@thee.be of telefoon +32 456 40 57 63.